Sinds 2003 organiseert de Noord-Europese sektie van de International Marxist Tendency (IMT) 's winters een vormingsprogramma, dat ieder jaar in een ander land plaats vindt. Dit keer staat de vorming volledig in het teken van Rosa Luxemburg, die in januari 1919 in Berlijn vermoord werd.

Deze winterschool zal tijdens het weekend plaats vinden, opdat we dan ook kunnen deelnemen aan de traditionele manifestatie ter herdenking van de belangrijkste leiders van de Duitse revolutie: Rosa Luxemburg en Karl Liebknecht.

Wij verwachten dit keer ongeveer 150 kameraden uit Duitsland, Denemarken, Zweden, Polen, Rusland, Hongarije, Slowakije, België, Groot-Brittanië, Zwitserland en Oostenrijk.

Wanneer?

De vorming begint op vrijdagavond 9 januari 2009 en zal zaterdag verder gaan. Er staat ook een politieke sightseeingtour van Berlijn op het programma.

Op zondag 11 januari zullen we samen deelnemen aan de manifestatie.

Waar?

Onze Berlijnse kameraden hebben een huis (Alte FeuerwacheAlte Feuerwache) gehuurd met een aula voor ongeveer 200 mensen, vijf aparte debatruimtes en slaapruimte. Verdere slaapplaatsen zijn voorzien in het vlakbij gelegen Gästehaus BerlinGästehaus Berlin.

Wat moet dat kosten?

Twee overnachtingen, halfpension en de deelnamekosten komt de prijs op 60 euro per persoon.

Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt.

info[at]vonk[.]org

0479/25.77.35