Zomerbarbecue VonkDe vakantieperiode breekt weer aan. Na een intense periode van syndicale en polieke actie is het weer tijd voor een beetje ontspanning... en lekker eten en drinken. De Paella Revolucionaria van de vorige edities vervangen we dit jaar met een goede oude klassieker: een zomerse BBQ! Zowel vleeseters als vegetariërs komen er aan hun trekken.

Je krijgt een ruim assortiment voor 15 euro, dessertje incluis. Voor werklozen of studenten komt het op 10 euro. Ook vegetariërs, waarvoor we een aangepast menu voorzien, betalen slechts 10 euro.

De drankprijzen zijn democratisch.

De activiteit vindt plaats op zaterdag 5 juli in Sorm, Victor De Langhestraat 73, 2010 Deurne.

Er wordt gegeten vanaf 19 uur.

Vanaf 15 uur zijn de deuren open. Dat wil zeggen dat je welkom bent om je wat te ontspannen op het binnenplein van het Jeugdhuis. Je kunt er een balletje trappen of gooien of gewoon genieten van een lekkere pint en een gezellige babbel.

Schrijf jezelf, vrienden, familie zo snel mogelijk in. De opbrengst van de avond staat in belangrijke mate in voor de financiering van onze activiteiten. Deelnemen is dus ook een vorm van engagement.

Reservaties en info via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon op 0479/25.77.35 (vermeld steeds of jullie vlees of vegetarisch willen eten).

Tijdschrift Vonk

Vonk layout 315 page 001

Activiteiten

Onze boeken

Onze boeken