vrijdag 26 september 2008 - 17u tot 18u

protestactie tegenover de VS-ambassade te Brussel (Regentlaan 27, tussen de Wetstraat en de Belliardstraat. Metro Kunst-Wet)

Hoe geraak je er? Vanuit station Brussel-Centraal neem je de metro 1A of 1B richting Herman Debroux of Stokkel. De tweede halte Kunst-Wet stap je af. Als je uit het metrostation stapt, bevind je je enkele meters van de betoging.

Net 35 jaar na de staatsgreep die de linkse regering van Salvador Allende in Chili omvergooide, zaaien paramilitaire groepen terreur tegen de bevolking in Bolivia. Ze doden al meer dan 30 boeren. De poging tot staatsgreep tegen de regering van Evo Morales is echter niet gelukt. Op hetzelfde moment wordt een militaire samenzwering ontdekt in Venezuela om Chavez omver te werpen. Beide landen hebben de VS-ambassadeurs uit het land gezet. Kom talrijk naar de protestactie tegen de inmenging van de Verenigde Staten en voor de verdediging van de linkse regeringen in Bolivia en Venezuela.

Solidariteit met de volkeren van Bolivia en Venezuela en hun regeringen

Stop de aanvallen tegen de democratie en de bloedbaden gesteund door de VS

Solidariteitscomité met Bolivia:

Vrede, Oxfam-Solidariteit, Initiativa Cuba Socialista, Arlac, Cidal, Parti Humaniste, Une Autre Gauche, Handen Af van Venezuela, Comité Mapuche, LCR, Centre Culturel Chile (Liège), MAS-Belgique, Dialogue des Peuples, Links Ecologisch Forum, Parti Communiste, Secours Populaire Wallonie-Bruxelles en Vonk.

Info: 0479/25.77.35

Tijdschrift Vonk

Layout Vonk 320 page 001

Activiteiten

Onze boeken

Onze boeken